ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
SIRMA.GR
Περιφράξεις Πειραιάς - Προϊόντα Περίφραξης & Υλικά Συσκευασίας Πειραιάς


H επιχείρησή μας “Sirma.gr”, δραστηριοποιείται από το 1968 στο χώρο της περίφραξης προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα ιδανική για την περίφραξη κάθε χώρου.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την τοποθέτηση κάθε είδους περίφραξης σε οικόπεδα, σπίτια, γήπεδα, βιομηχανικούς χώρους, φωτοβολταϊκά και γενικότερα σε κάθε χώρο που θα μας ζητηθεί στον Πειραιά, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, δραστηροποιούμαστε με την παραγωγή και εμπορία συρματοθηλιών, συρματουργικών προϊόντων, υλικών περίφραξης και συσκευασίας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

 


 

 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Έπειτα από την πολυετή εμπειρία μας και τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας καθώς και τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε στις περιφράξεις, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στον Πειραιά, στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλην εκείνη την πείρα που που χρειάζεται η οποία μας επιτρέπει να μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε στον χώρο της περίφραξης.

Η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση είναι βασική προϋπόθεση για εμάς ενώ οι πελάτες μας εμπιστεύονται την πολυετή πείρα μας και μας προτείνουν.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την περίφραξη του χώρου σας, αλλά και για να σας συμβουλέψουμε για τα ιδανικά προϊόντα και υλικά περίφραξης που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.
 

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.