Όροι

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
SIRMA.GR | Περιφράξεις - Προϊόντα & Υλικά Περίφραξης Πειραιάς


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της περίφραξης, η επιχείρησή μας “Sirma.gr” η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την περίφραξη κάθε χώρου σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και με προσοχή στην λεπτομέρεια, πραγματοποιούμε περιφράξεις σε οικόπεδα, σπίτια, γήπεδα, βιομηχανικούς χώρους, φωτοβολταϊκά και γενικότερα σε κάθε χώρο που θα μας ζητηθεί στον Πειραιά και σε όλη την Αττική.

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στον χώρο σας ώστε να κάνουμε μελέτη και να  σας υποβάλλουμε την πρόταση μας, χωρίς καμία δέσμευση εκ μέρους σας.Παράλληλα, δραστηροποιούμαστε με την παραγωγή και εμπορία συρματοθυλιών, συρματουργικών προϊόντων και υλικών περίφραξης, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

 


 

 
ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ
  Συρματοπλέγματα
  Πονταριστά Πλέγματα
  Πλαστικοποιημένο Συρματόπλεγμα
  Εξάγωνο Κοτετσόσυρμα
  Κουνελόσυρμα
  Αγκαθωτά - Περίφραξη Ασφαλείας
  Κονσερτίνες - Ξυράφια
 
Η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής σε ό,τι έχει να κάνει με όλα τα είδη των περιφράξεων, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας, μας καθιστούν αξιόπιστους και ανταγωνιστικούς στο χώρο της περίφραξης.

Ακόμα, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προμηθεύσει με όλα τα απαραίτητα υλικά, στις καλύτερες τιμές, σε περίπτωση που θέλετε να περιφράξετε μόνοι σας τον χώρο σας.

Στόχος και παράλληλα σκοπός της επιχείρησης μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, με γνώμονα την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες μας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Πειραιά και όλη την Αττική.